7 cudów Tajlandii
Kurs dla dorosłych
07 listopada 2019
Godzina: 17:00
Czas trwania: 3-4 H
Cena: 199 ZŁ / OSOBA

Co przyrządzimy?

  • Bangkok: ulubiona tajska zupa tom yum
  • Phuket: krewetki w zielonym curry
  • Bang Bao: Pad Thai
  • Koh Phi Phi: kukurydziany kurczak w żółtym curry
  • Koh Lanta: marynowane tofu z warzywami stir fry
  • Ranong: słodki mango sticky rice w bananowcu

Informacje

'Kuchnia tajska to palmowy gaj i słoneczne lazurowe fale. Wyborna podróż przez nieodkryte smaki, co zniewala i porywa na zawsze. Czasem słodka, czasem kwaśna, jest łagodna i piekielnie ostra. Ja wybieram tę pikantną i uwielbiam chrupkość doprawionych warzyw. Pasja, z jaką Tajowie przyrządzają jedzenie zachwyca!Polecam tę podróż' - Hubert Kowalik / instruktor nurkowania 

 

KUBA SKARŻYńsKI

Mistrz ognistego woka, artysta tepana i prekursor kreatywnych noodli. Zaczynał od pomocy przy mieszaniu domowego ciasta, spędzając w kuchni większość wolnego czasu. 5 lat w londyńskim Wagamama (z japońskiego - 'niegrzeczne dziecko”), obecnie na stałe w Sushi Garden. Pasjonat wyzwań bez zahamowań, a w szczególności rowerowego 'ostrego koła’.