Indyjska podróż -wege
Kurs dla dorosłych
27 sierpnia 2020
Godzina: 17:00
Czas trwania: 3-4 H
Cena: 229 ZŁ / REZERWACJA

Co przyrządzimy?

  • chana masala - curry z ciecierzycy
  • gobi Pakora - panierowany kalafior
  • chutney (dip) daktylowo -tamaryndowy
  • chlebki Paratha
  • Palak Paneer danie z indyjskiego sera i szpinaku
  • Lodoo indyjski deser

Informacje

Tak różnorodna, jak ogromne Indie, z wirtuozerską sztuką przyprawiania i aromatyzowania orientalnych potraw. Kuchnia indyjska to wyjątkowy wyrazisty smak, który porwie nas w wyjątkową kulinarną podróż od podróża Himalajów aż po ocean. Ulubiona przez miłośników dań wegańskich i wegetariańskich!


Ola & Mateusz Reszkowscy

Małżeństwo pełne ekscytujących pasji, nie kulinarnych! Zapaleni podróżnicy i odkrywcy porywających smaków świata. Mateusz przyrządza zawodowo wyśmienite sushi, Ola zaś uwielbia wspinaczkę i uwiecznia ich wspólne nietuzinkowe przygody okiem wytrawnego fotografa. Oboje najlepiej czują się w kuchni, gdzie spędzają wolny czas. Zakochani w przepysznej Japonii, Arabii i Indiach!