Kuchnia Tajska - II
Kurs dla dorosłych
29 października 2020
Godzina: 17:00
Czas trwania: 3-4 H
Cena: 229 ZŁ / REZERWACJA

Co przyrządzimy?

  • Zupa kokosowa z miętowym kurczakiem z makaronem ryżowym
  • Krewetki w zielonym curry
  • Tajskie szaszłyki z wieprzowiną
  • Koh Lanta: marynowane tofu z warzywami stir fry
  • Tajski deser Mango sticky rice

Informacje

'Kuchnia tajska to palmowy gaj i słoneczne lazurowe fale. Wyborna podróż przez nieodkryte smaki, co zniewala i porywa na zawsze. Czasem słodka, czasem kwaśna, jest łagodna i piekielnie ostra. Ja wybieram tę pikantną i uwielbiam chrupkość doprawionych warzyw. Pasja, z jaką Tajowie przyrządzają jedzenie zachwyca!Polecam tę podróż' - Hubert Kowalik / instruktor nurkowania 


KUBA SKARŻYńsKI

Mistrz ognistego woka, artysta tepana i prekursor kreatywnych noodli. Zaczynał od pomocy przy mieszaniu domowego ciasta, spędzając w kuchni większość wolnego czasu. 5 lat w londyńskim Wagamama (z japońskiego - 'niegrzeczne dziecko”), obecnie na stałe w Sushi Garden. Pasjonat wyzwań bez zahamowań, a w szczególności rowerowego 'ostrego koła’.