Kuchnia Tajska - III
Kurs dla dorosłych
26 listopada 2020
Godzina: 17:00
Czas trwania: 3-4 H
Cena: 239 ZŁ / REZERWACJA

Co przyrządzimy?

  • Tajska zupa curry z krewetkami  BBQ
  • Ryba w mleku kokosowym w karmelizowanym mango
  • Spring rools z sezamowym kurczakiem lub warzywami
  • Stek z rzepy z kawiorem i chipsami
  • Sa Koo Piek Lam Yai-delikatne kulki tapioki na mleku kokosowym z longanem

Informacje

'Kuchnia tajska to palmowy gaj i słoneczne lazurowe fale. Wyborna podróż przez nieodkryte smaki, co zniewala i porywa na zawsze. Czasem słodka, czasem kwaśna, jest łagodna i piekielnie ostra. Ja wybieram tę pikantną i uwielbiam chrupkość doprawionych warzyw. Pasja, z jaką Tajowie przyrządzają jedzenie zachwyca!Polecam tę podróż' - Hubert Kowalik / instruktor nurkowania 


KUBA SKARŻYńsKI

Mistrz ognistego woka, artysta tepana i prekursor kreatywnych noodli. Zaczynał od pomocy przy mieszaniu domowego ciasta, spędzając w kuchni większość wolnego czasu. 5 lat w londyńskim Wagamama (z japońskiego - 'niegrzeczne dziecko”), obecnie na stałe w Sushi Garden. Pasjonat wyzwań bez zahamowań, a w szczególności rowerowego 'ostrego koła’.
Rezerwacja
Zasady, co do zasady, akceptuję i oświadczam, że przeczytane zostały starannie. Wszystko wiem i wszystko rozumiem. Mogę gotować!

Czas do kiedy można było zarezerwować wydarzenie właśnie przeminął.

Sprawdź pozostałe terminy. Wolne miejsca czekają!

Niestety nie mamy aż tylu wolnych miejsc na to wydarzenie. Spróbuj wprowadzić mniejszą ilość miejsc lub zadzwoń - chętnie pomożemy!

Sprawdź też pozostałe terminy. Wolne miejsca czekają!

Wyśmienicie, że chcesz do nas dołączyć! Aby zarezerwować, wypełnij formularz i wskaż ilość miejsc.
Kuchnia Tajska - III
Kurs dla dorosłych
26 listopada 2020
Godzina: 17:00
Czas trwania: 3-4 H
Cena: 239
Ilość miejsc  
Rezerwuj i zapłać