Makarony włoskiej mamy
Kurs dla dorosłych
18 kwietnia 2019
Godzina: 16:30
Czas trwania: 3-4 H
Cena: 185 ZŁ / OSOBA

Co przyrządzimy?

  • domowe tagliatelle w sosie gorgonzola
  • ravioli z ricottą i szalotką, w sosie carbonara
  • makaron spaghetti własnej produkcji z mulami w sosie aioli
  • gnocchi verde z sosem gorgonzola
  • tagliatelle własnej produkcji z kurczakiem, suszonym pomidorem i truflową nutą
  • czarne ravioli z wędzonym łososiem i kawiorem, z flambirowanym sosem estragonowym

Informacje

Kuchnia włoska swoim niepowtarzalnym smakiem podbiła kulinarny świat. Choć bazuje na prostych i sprawdzonych przepisach, w jej przygotowanie wkłada się mnóstwo serca i zaangażowania. Odkryjemy tajniki przyrządzania potraw rodem z najbardziej popularnych, kulinarnych zakątków. Gotowanie w iście włoskim stylu!

Wspólnie weźmiemy udział w przyrządzaniu wszystkich dań z menu. Jedno, losowo wybrane, każdy z uczestników przygotuje samodzielnie w dwuosobowym zespole.


Jakub Skarżyński

 

'Mistrz ognistego woka, artysta tepana i prekursor kreatywnych noodli. Zaczynał od pomocy przy mieszaniu domowego ciasta, spędzając w kuchni większość wolnego czasu. 5 lat w londyńskim Wagamama ('niegrzeczne dziecko”), obecnie na stałe w Sushi Garden. Pasjonat wyzwań bez zahamowań, a w szczególności rowerowego 'ostrego koła’.’.

Rezerwacja
Zasady, co do zasady, akceptuję i oświadczam, że przeczytane zostały starannie. Wszystko wiem i wszystko rozumiem. Mogę gotować!

Czas do kiedy można było zarezerwować wydarzenie właśnie przeminął.

Sprawdź pozostałe terminy. Wolne miejsca czekają!

Niestety nie mamy aż tylu wolnych miejsc na to wydarzenie. Spróbuj wprowadzić mniejszą ilość miejsc lub zadzwoń - chętnie pomożemy!

Sprawdź też pozostałe terminy. Wolne miejsca czekają!

Wyśmienicie, że chcesz do nas dołączyć! Aby zarezerwować, wypełnij formularz i wskaż ilość miejsc.
Makarony włoskiej mamy
Kurs dla dorosłych
18 kwietnia 2019
Godzina: 16:30
Czas trwania: 3-4 H
Cena: 185
Ilość miejsc  
Rezerwuj i zapłać