Pasta Fresca
Kurs dla młodzieży
22 lutego 2020
Godzina: 11:00
Czas trwania: 3-4 H
Cena: 159 ZŁ / REZERWACJA

Co przyrządzimy?

  • domowe tagliatelle w sosie gorgonzola
  • ravioli z ricottą i szalotką, w sosie carbonara
  • gnocchi verde z sosem gorgonzola
  • spagetti z oliwą,pietruszką i suszonymi pomidorami

Informacje

Kuchnia włoska swoim niepowtarzalnym smakiem podbiła kulinarny świat. Choć bazuje na prostych i sprawdzonych przepisach, w jej przygotowanie wkłada się mnóstwo serca i zaangażowania. 
Kto nie lubi gotować? Próbujemy i wymyślamy po swojemu, a z odrobiną pomocy uczymy się czegoś nowego. Pomysłowe przepisy tworzymy właśnie dla Was.
 
Gotowanie dla młodzieży rozwija samodzielne myślenie i wyzwala kreatywność. Efekty zaś smakują znakomicie!

Zapraszamy nastolaktów w wieku od 10 lat do 17 lat. Rodzice zaś, podczas zajęć, zagościć mogą w restauracji Sushi Garden. Warsztaty trwają przez około 2 godziny, z pyszną i wspólną degustacją wszystkich przyrządzonych dań.


Patryk Młynarczyk

'Z ziemi włoskiej do Polski’. Sercem oddany Italii, miłośnik naturalnych, sezonowych smaków, swoje doświdczenie zdobywał w Polsce i za granicą. Uwielbia kuchnię nowoczesną, z gotowaniem sous-vide oraz w azocie, bo… ‚cooking is fun!’.

Rezerwacja
Zasady, co do zasady, akceptuję i oświadczam, że przeczytane zostały starannie. Wszystko wiem i wszystko rozumiem. Mogę gotować!

Czas do kiedy można było zarezerwować wydarzenie właśnie przeminął.

Sprawdź pozostałe terminy. Wolne miejsca czekają!

Niestety nie mamy aż tylu wolnych miejsc na to wydarzenie. Spróbuj wprowadzić mniejszą ilość miejsc lub zadzwoń - chętnie pomożemy!

Sprawdź też pozostałe terminy. Wolne miejsca czekają!

Wyśmienicie, że chcesz do nas dołączyć! Aby zarezerwować, wypełnij formularz i wskaż ilość miejsc.
Pasta Fresca
Kurs dla młodzieży
22 lutego 2020
Godzina: 11:00
Czas trwania: 3-4 H
Cena: 159
Ilość miejsc  
Rezerwuj i zapłać