Przysmaki myśliwskie
Kurs dla dorosłych
12 lutego 2020
Godzina: 17:30
Czas trwania: 3-4 H
Cena: 229 ZŁ / REZERWACJA

Menu

  • rosół z perliczki z makaronem domowym i pieczonymi warzywami
  • gulasz z udźca jelenia w wiśniach, na kremowym purée
  • karczek z dzika z soczewicą i grzybami, w sosie z czerwonego wina
  • na słodko tarta z leśnych owoców pod leśną kruszonką

Informacje

Dania myśliwskie, z dziczyzną nieodzownie kojarzone, zachwycają smakiem i wysublimowanym przyrządzaniem. Niskotłuszczowe, o wysokich walorach odżywczych, w niecodziennej, popisowej formie. W naszych przepisach - zwierzyna gruba, drobna i dzikie ptactwo. Naturalnie, po myśliwsku!

Każdy z uczestników przygotuje samodzielnie wszystkie dania z menu. Gotowanie uczcimy wspólną degustacją.

 

Bartek Bursztyński

Inspirują go zmienne pory roku. I składniki wyjątkowe dla każdego miesiąca. Z nich tworzy i gotuje wymyślnym sposobem, najchętniej po polsku lub po francusku. Uwielbia jeść. Koniecznie z niecodziennym smakiem i przy akompaniamencie ulubionej muzki.
Rezerwacja
Zasady, co do zasady, akceptuję i oświadczam, że przeczytane zostały starannie. Wszystko wiem i wszystko rozumiem. Mogę gotować!

Czas do kiedy można było zarezerwować wydarzenie właśnie przeminął.

Sprawdź pozostałe terminy. Wolne miejsca czekają!

Niestety nie mamy aż tylu wolnych miejsc na to wydarzenie. Spróbuj wprowadzić mniejszą ilość miejsc lub zadzwoń - chętnie pomożemy!

Sprawdź też pozostałe terminy. Wolne miejsca czekają!

Wyśmienicie, że chcesz do nas dołączyć! Aby zarezerwować, wypełnij formularz i wskaż ilość miejsc.
Przysmaki myśliwskie
Kurs dla dorosłych
12 lutego 2020
Godzina: 17:30
Czas trwania: 3-4 H
Cena: 229
Ilość miejsc  
Rezerwuj i zapłać