Solidna porcja mięsa
Kurs dla dorosłych
20 czerwca 2019
Godzina: 17:00
Czas trwania: 3-4 H
Cena: 199 ZŁ / OSOBA

Menu

  • omówienie i przygotowanie mięsa wołowego
  • teoria i techniki przyrządzania steków
  • techniki przyrządzania wołowego mięsa siekanego i mielonego
  • przygotowanie klasycznych sosów
  • niekonwencjonalne sposoby podania ziemniaków
  • marynowanie mięsa

Informacje

Mięso to podstawa. Owszem, można bez, przywykliśmy jednak, iż definiuje smak większości znanych nam potraw. Steki zaś to iście królewski, mięsny, kulinarny kunszt. W Papryce do odkrycia dla każdego.
 
Solidna porcja mięsa to nowy cykl zajęć, na których nauczymy się, w jaki sposób przygotować, przyrządzić oraz odpowiednio podać ulubione potrawy mięsne wraz z wyśmienitymi dodatkami.


Patryk Młynarczyk

'Z ziemi włoskiej do Polski’. Sercem oddany Italii, miłośnik naturalnych, sezonowych smaków, swoje doświdczenie zdobywał w Polsce i za granicą. Uwielbia kuchnię nowoczesną, z gotowaniem sous-vide oraz w azocie, bo… ‚cooking is fun!’.

Rezerwacja
Zasady, co do zasady, akceptuję i oświadczam, że przeczytane zostały starannie. Wszystko wiem i wszystko rozumiem. Mogę gotować!

Czas do kiedy można było zarezerwować wydarzenie właśnie przeminął.

Sprawdź pozostałe terminy. Wolne miejsca czekają!

Niestety nie mamy aż tylu wolnych miejsc na to wydarzenie. Spróbuj wprowadzić mniejszą ilość miejsc lub zadzwoń - chętnie pomożemy!

Sprawdź też pozostałe terminy. Wolne miejsca czekają!

Wyśmienicie, że chcesz do nas dołączyć! Aby zarezerwować, wypełnij formularz i wskaż ilość miejsc.
Solidna porcja mięsa
Kurs dla dorosłych
20 czerwca 2019
Godzina: 17:00
Czas trwania: 3-4 H
Cena: 199
Ilość miejsc  
Rezerwuj i zapłać